Házirend

 1. A házirend betartása a fürdőhely minden dolgozójára, fürdőző vendégére, a fürdő területére belépőkre egyaránt kötelező.
 2. A fürdőhelyet mindenki saját felelősségére használhatja.
 3. Kutyát vagy más állatot a fürdőhely területén tartani, oda bevinni, beengedni szigorúan tilos (kivétel vakvezető-, munka kutya)!
 4. A fürdőhelyet nem használhatják ittas egyének, továbbá fertőző betegségben, görcsös állapotban szenvedők, azok, akiknek nyílt sebük van, valamint undort keltő betegségben szenvedők.
 5. A fürdőhely területén fürdési szezonban horgászni tilos!
 6. 12 év alatti gyermek szabad vízben csak szülői felügyelettel tartózkodhat.
 7. Éjszaka, ill. korlátozott látási viszonyok között fürödni tilos, kivéve ha a vízfelület megvilágított, de akkor is csak  a „Mélyvíz” tábláig.
 8. A tisztaságra mindenki a legnagyobb gonddal tartozik ügyelni. Hulladékot, papírdarabokat, cigarettavéget a fürdő területén szétdobálni, a fürdővizet szennyezni, szennyező anyagokat a vízbe beengedni szigorúan tilos! A WC-k rendeltetésszerű használata és annak tisztántartása –tisztaságának megóvása- mindenkire kötelező.
 9. A fürdő területén a fürdővendégek őrizetlenűl hagyott ruháik, értéktárgyaik eltulajdonításából adódó károkozásáért a fürdőhely üzemeltetőjét nem terheli felelőség.
 10. A strand területéről homokot elvinni tilos!
 11. A várható időjárásról tájékozódhat a parton elhelyezett zászlók színéből:
 •  zöld  - Tiszta idő, fürdőzésre 
 •  sárga  - Borult idő, fürdőzésre fokozott figyelem mellett alkalmas
 •  piros  - Vihar közeledik, kérjük, hagyja el a vizet és a partot

Tisztelettel kérjük a fentiek maradéktalan betartását!

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk!

Az üzemeltető